Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Όλοι εμείς στη Pharmasept έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι σε όλη την οικογένεια. Καθημερινά, δίνουμε φροντίδα σε κάθε επιδερμίδα. Η έννοια της αληθινής προσφοράς είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας μας.  Γι΄ αυτό, με όλη μας την καρδιά, προσπαθούμε να φροντίσουμε και τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι. 

Mε αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης από το 2019 χορηγoύμε, σε μόνιμη βάση, το αθλητικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να δημιουργηθούν, να συντηρηθούν και να έχουν άριστη χρήση οι αθλητικές του εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για ένα αθλητικό κέντρο όπου αθλούνται πάνω από 1.400 παιδιά, καθώς επίσης δίνει τη δυνατότητα άθλησης και στο κοινό. Η Pharmasept ενισχύει την προσπάθεια του δήμου με μία χρόνια σχέση συνεργασίας καθώς έχει συνεισφέρει οικονομικά στην ορθή λειτουργία του κολυμβητηρίου, του γήπεδου basket, volley, στίβου, Tennis. Ακόμη ένα σημαντικό έργο προσφοράς, αποτελεί η κάλυψη όλων των αναγκών όσον αφορά στα προϊόντα περιποίησης των αθλητών, στηρίζοντάς τους στα τουρνουά που γίνονται ανά διαστήματα.

Η Pharmasept πιστεύει πως κάθε άτομο πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αθλείται. Γι’ αυτό και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των Δήμων για την ύπαρξη χρηστικών χώρων άθλησης.

Στις μέρες της covid 19 εποχής, η προστασία του κάθε ένα μας, είναι ζωτικής σημασίας.

Η Pharmasept, ως ειδικός σε θέματα υγιεινού καθαρισμού και βάζοντας την ανιδιοτελή φροντίδα ως προτεραιότητα, ευαισθητοποιήθηκε για την ανάγκη συνεχούς παροχής προϊόντων στην οργάνωση Ιατρική Παρέμβαση.

Για τα ασυνόδευτα ανήλικα που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας της, προσφέρει προϊόντα που αντιστοιχούν στις εκάστοτε ανάγκες τους.

Για αυτά τα παιδιά, που έχουν ήδη αντιμετωπίσει πολλά, αυτή η μικρή βοήθεια συμβάλλει ώστε να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και στην πρόληψη και αντιμετώπιση του covid 19.

Με αίσθημα ευθύνης για την πανδημική κρίση, και αλληλεγγύης σε όλους όσοι φροντίζουν εθελοντικά τους ασθενέστερους συμπολίτες μας, η Pharmasept προσέφερε αντισηπτικά υγρά για τους εθελοντές και τους εργαζομένους στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Με αυτόν τον τρόπο δείχνει έμπρακτα τη φιλοσοφία προσφοράς και φροντίδας που τη διατρέχει και συμβάλλει με τα όπλα της στο έργο της ΚΟ.ΔΕ. Π , που δίνει καθημερινή μάχη για:

  • την περίθαλψη των οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερων πολιτών
  • τη σίτισή τους
  • την ένδυση απόρων και αστέγων Δημοτών ή κατοίκων Πειραιά
  • την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας και πρόληψης
  • την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων
Προϊόντα 0