Η εταιρεία

Με τη σοφία της Φύσης και την αποτελεσματικότητα της Επιστήμης

Η PHARMASEPT είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 23 χρόνια στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Με βάση μια πληθώρα συστατικών φυσικής προέλευσης και σε συνδυασμό με την επιστήμη, τα προϊόντα της PHARMASEPT λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην εμφάνιση νέων προτύπων για την καθημερινή φροντίδα συνδυάζοντας την σοφία της φύσης με την αποτελεσματικότητα της επιστήμης. Χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα. Η σύστασή τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο R&D, τα προϊόντα της PHARMASEPT παρασκευάζονται στην Ελλάδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές με επιλεγμένες πρώτες ύλες, εξειδικευμένης δράσης, υψηλής καθαρότητας και μέγιστης αποτελεσματικότητας. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι:

Allergens free / Alcohol free / Colorant free / Mineral oil free / Parabens free / Soap free

ktitio_4.jpg

Από 1/5/2014 η PHARMASEPT κάνοντας μια μεγάλη επένδυση, μεταφέρθηκε σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 2.200 τ.μ, στη Λεωφ. Κηφισού 23, Άγ. Ιωάννης Ρέντης.

ktitio_1.png

Με αποθηκευτικό χώρο δύο ορόφων, συνολικής έκτασης 1.500τ.μ, χωρητικότητας 450 ευρωπαλετών και με ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος, η εξυπηρέτηση των παραγγελιών πραγματοποιείται ακόμα πιο άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Κορυφή