Είμαστε η Pharmasept

Είμαστε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία. Δημιουργούμε δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, με δράση, που διατίθενται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Απευθυνόμαστε σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Οι σειρές των προϊόντων μας είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η φιλοσοφία μας

Παρατηρούμε τη φύση. Μαθαίνουμε από αυτήν.

Ενεργά συστατικά

Υποστηρίζουμε τους μηχανισμούς της φύσης, με τα κατάλληλα ενεργά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση φυσιολογικού pH και στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού.

Έξυπνες φόρμουλες

Αυτό που κάναμε και θα κάνουμε πάντα είναι να δημιουργούμε «έξυπνες φόρμουλες» με στόχο τα άμεσα ορατά αποτελέσματα, αλλά και την μακροχρόνια υγεία της επιδερμίδας.

Εναρμόνιση με τη φύση

Βλέπουμε το τώρα του δέρματος. Νοιαζόμαστε για το μέλλον του. Είμαστε δεσμευμένοι από τις ίδιες μας τις αρχές να προσφέρουμε ό,τι πιο εναρμονισμένο με τη φυσική αλήθεια της επιδερμίδας.

Διατήρηση της επιδερμίδας

Αρνούμαστε να την αλλάξουμε, να την αλλοιώσουμε, να την καταστρέψουμε. Είμαστε εδώ για να τη βοηθήσουμε.

Η ιστορία μας

Το όραμά μας

01

Υψηλή ποιότητα

Όλοι εμείς στην PHARMASEPT δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας με σεβασμό και φροντίδα για την υγεία της επιδερμίδας.

Κλινικά ελεγμένα προϊόντα

Εργαζόμαστε με τη σταθερή πεποίθηση πως όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε κλινικά ελεγμένα δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Οι γνώσεις μας, η φιλοσοφίας μας, ο τρόπος που λειτουργούμε, η ειλικρίνειά μας, η ευαισθησία μας σε θέματα τιμής, φιλοδοξούμε να είναι πρότυπο στην αγορά δερμοκαλλυντικών. Πιστεύουμε στο δικαίωμα όλων σε υγιές δέρμα.  

02

03

Ενσυνείδητοι καταναλωτές

Οραματιζόμαστε έναν καταναλωτή απαιτητικό, πλήρως ενημερωμένο, που δεν συμβιβάζεται σε θέματα ποιότητας για την επιδερμίδα του. Ξέρουμε πως αυτός ο ενσυνείδητος καταναλωτής είναι και δική μας ευθύνη και την αναλαμβάνουμε.

Οι αλήθειες μας

Σκεφτόμαστε. Ερευνούμε. Αμφισβητούμε.

Αναζητούμε για τις συνθέσεις μας τη βιοσυμβατότητα χρησιμοποιώντας σε πολλά συστατικά μας μόρια που ήδη υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα. Έτσι, ανεξάρτητα με το αν τα συστατικά μας είναι φυσικά ή προϊόν καινοτομίας εργαστηρίου, είναι σίγουρο ότι το δέρμα τα αναγνωρίζει και τα απορροφά εύκολα χωρίς να διαταράσσεται το pΗ του.

Λέμε

OXI

σε συνθετικά συντηρητικά, αρώματα και χρώματα, parabens, υποκατάστατα πετρελαίου, σιλικόνη, θειικά άλατα (sulfates) & phthalates.

Λέμε

ΝΑΙ

στις φυσικές λειτουργίες του δέρματος, τις οποίες τις διατηρούμε, τις "ξυπνάμε", τις επανορθώνουμε.

Be Skin-Consious!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για τα καινοτόμα προϊόντα μας!