Σειρά

Heliodor

Καταργήσαμε τα 30' αναμονής στα αντηλιακά

Έπειτα από έρευνα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια παγκοσμίως, που εξειδικεύεται στην ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των αντηλιακών προϊόντων, καθώς και με την αποκλειστική χρήση ενός μόνο 100% φυσικού αντηλιακού φίλτρου, από οξείδιο του ψευδαργύρου, ZANO® 20, με την πιο βέλτιστη κοκκομετρία και υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50, η PHARMASEPT δημιούργησε μία καινοτόμα και ασφαλή αντηλιακή σειρά.

H προστασία heliodor ξεκινάει από το 1ο λεπτό!

Η σειρά φυσικών αντηλιακών heliodor προσφέρει ολοκληρωµένη προστασία από τον ήλιο, χωρίς αναµονή! Με ένα 100% φυσικό αντηλιακό φίλτρο, από οξείδιο του ψευδαργύρου (zinc oxide), χαρίζει άµεση προστασία, σε αντίθεση µε τα περισσότερα αντηλιακά µε χηµικά φίλτρα που χρειάζονται 30 λεπτά αναµονής για να ενεργοποιηθούν πριν την έκθεση στον ήλιο. 

 

Η καινοτοµία των αντηλιακών heliodor

Η πρωτοποριακή σειρά αντηλιακών heliodor, ξεχωρίζει για τη μοναδική της σύνθεση, αποτελούμενη από ΕΝΑ μόνο φυσικό φίλτρο, υψηλό δείκτη προστασίας και µοναδική υφή. Aπευθύνεται σε όλη την οικογένεια µε αντηλιακά προσώπου και σώµατος, για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Τα αντηλιακά heliodor προσφέρουν υψηλή προστασία ευρέος φάσµατος (UVA, UVB, IR και Blue Light) και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα. Καλύπτουν κάθε ανάγκη εφαρµογής, καθώς διατίθενται σε µορφή κρέµας, αλλά και σε µορφή spray για άµεση και ασφαλή προστασία. 

  1. Σύνθεση με ΕΝΑ μονο 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, ZANO® 20, σε non-nano μορφή.
  2. Υψηλή προστασία SPF 50, με ένα μόνο φυσικό φίλτρο, ZANO® 20.
  3. Αποδεδειγμένη αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος, με εξειδικευμένη in vitro μελέτη SPF/UVA και CW και in vivo μελέτη SPF (ISO 24444:2019).
  4. Δρα αμέσως μετά την εφαρμογή.
  5. Αποδεδειγμένη φυσική αδιαβροχοποίηση, με in vivo μελέτη για την ανθεκτικότητα στο νερό (ISO 16217:2020 ISO 18861:2020).
  6. Δεν αφήνει λευκά ίχνη στο δέρμα. Ευχάριστες υφές για εύκολη εφαρμογή.
  7. Δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες.
  8. Ασφαλής για εγκύους, θηλάζουσες και διαβητικούς.
  9. Βιοδιασπώμενη σύνθεση που συμβάλλει στη μείωση του ρύπου των ωκεανών μας. Μελέτες σε εξειδικευμένο εργαστήριο για την βιοδιασπασιμότητα των προϊόντων.
  10. Eco friendly συσκευασίες. Η συσκευασία της κρέμας έχει βιολογική προέλευση από ζαχαροκάλαμο και των spray από 20% ανακυκλώμενο πολυαιθυλένιο.

Aνακαλύψτε επιπλέον σειρές

Be Skin-Consious!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για τα καινοτόμα προϊόντα μας!