Σειρά

Kids

Αληθινή φροντίδα για κάθε παιδική επιδερμίδα, χωρίς περιορισμούς.

Tα παιδιά χρειάζονται εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας που σέβονται και καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες υγιεινής, περιποίησης και προστασίας της ευαίσθητης επιδερμίδας και των μαλλιών τους.

Η προϊοντική σειρά kids της Pharmasept είναι ειδικά μελετημένη και εξειδικευμένη για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες περιποίησης και προστασίας των παιδιών χωρίς περιορισμούς, καθώς είναι απαλλαγμένη από πληθώρα συστατικών που συχνά συνδέονται με πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία της επιδερμίδας. Είναι πλήρως απαλλαγμένη από σαπούνι, sulfates, σιλικόνες, alcohol, πετροχημικά παράγωγα, φθαλικές ενώσεις, χρωστικές, BHT, BHA, αλουμίνιο και πετρώματα. Επίσης, οι συνθέσεις των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητες επιδερμίδες και επιπλέον:

-Αποτελούνται από πολύ ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που σέβονται την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας.
-Είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά που προκαλούν ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις (όπως isothiazolinones, phenoxyethanol, parabens, formaldehydes)
-Αποτελούνται από πληθώρα συστατικών πλούσιας ενυδατικής & καταπραϋντικής δράσης.
-Είναι ενισχυμένα με Βιομιμητικά Φωσφολιπίδια φυσικής προέλευσης, τα οποία μιμούνται τα φωσφολιπίδια των κυττάρων του δέρματος συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της υδρολιπιδικής στοιβάδας της επιδερμίδας.
-Έχουν πολύ ευχάριστο άρωμα.
-Αποτελούνται από αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα.

Aνακαλύψτε επιπλέον σειρές

Be Skin-Consious!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για τα καινοτόμα προϊόντα μας!